Φωτια Τωρα Αλεποχωρι : Fwtia Twra Sta Geraneia Diakoph Reymatos Sto Alepoxwri Newsbomb Eidhseis News / Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το.

Φωτια Τωρα Αλεποχωρι : Fwtia Twra Sta Geraneia Diakoph Reymatos Sto Alepoxwri Newsbomb Eidhseis News / Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το.. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Cnn greece / σπύρος μελισσάρης.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr
Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr from i.ytimg.com
Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο. Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο, κυριακή, στις 09.00 το πρωί, στο αλεποχώρι, προκειμένου, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Posted on 21 μαΐου 2021.

Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21.

Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. Έχουν εκκενωθεί οικισμοί, μονές και. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Cnn greece / σπύρος μελισσάρης. Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο, κυριακή, στις 09.00 το πρωί, στο αλεποχώρι, προκειμένου, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.

Fwtia Twra Nyxta Kolash Se Korin8ia Kai Attikh Ane3elegkta Ta Metwpa Ekkenwsh Oikismwn Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Twra Nyxta Kolash Se Korin8ia Kai Attikh Ane3elegkta Ta Metwpa Ekkenwsh Oikismwn Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την. Cnn greece / σπύρος μελισσάρης. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής.

Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση.

Cnn greece / σπύρος μελισσάρης. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. Pic.twitter.com/xlui8eyp3h — paxourios anemos (@paxour) may 20, 2021 Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Posted on 21 μαΐου 2021. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την.

Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την. Posted on 21 μαΐου 2021. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21.

Fwtia Ston Sxino Energopoih8hke To 112 Apomakrynontai Katoikoi Apo Treis Perioxes H Ka8hmerinh
Fwtia Ston Sxino Energopoih8hke To 112 Apomakrynontai Katoikoi Apo Treis Perioxes H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Pic.twitter.com/xlui8eyp3h — paxourios anemos (@paxour) may 20, 2021 Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο. Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 166 πυροσβέστες με 7. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο.

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Από τα μεσάνυχτα της τετάρτης προς πέμπτη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας η οποία και κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Pic.twitter.com/xlui8eyp3h — paxourios anemos (@paxour) may 20, 2021 Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama